Friday, January 14, 2011

Ένα ολόκληρο άλμπουμ για το 2010 σε 3 ώρες με την Ελίνα Κουτσουραδή

Όσοι μείνετε Αθήνα το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας θα μπορέσετε να φτιάξετε μαζί μου ένα ολόκληρο άλμπουμ για τις δικές σας καλύτερες στιγμές του 2010. Ένα άλμπουμ φτιαγμένο για εσάς και μόνο, για τον εαυτό σας που συχνά ξεχνάμε να περιποιούμαστε..

Το μάθημα αυτό είναι βασιμένο σε ένα σεμινάριο της Stacy Julian. Θα δουλέψουμε ειδικότερα στον αυθορμητισμό σας και στις αποφάσεις στιγμής (θα καταλάβετε τι εννοώ...). Το μάθημα αυτό θα σας βοηθήσει να σκέφτεστε πιο γρήγορα όταν δημιουργείτε, να ακούτε το ένστικτο σας, και θα σας βάλει σε μία λογική του τί χρειάζετε ένα scrapbooking φωτογραφικό άλμπουμ για να έχει συνοχή.

Είναι ένα μάθημα για όλα τα επίπεδα όμως είναι και ένα μάθημα που χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία από εσάς πριν το μάθημα που αν δεν την έχετε κάνει δεν θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Υπάρχει μια συγκεκριμμένη λίστα πραγμάτων που πρέπει να έχετε πριν το μάθημα για να το παρακολουθήσετε και είναι η εξής:

Φωτογραφίες
Συγκεντρώστε τις φωτογραφίες του 2010 και διαλέξτε από μία φωτογραφία που να αντιστοιχεί σε μία φράση που θα γράψετε ξεκινώντας με κάθε μία από τις παρακάτω λέξεις:
-Ήμουν
- Πήγα
- Μια φορά
- Είμαι
- Ξέρω
- Αγαπώ
- Πιστεύω
- Αναρωτιέμαι
- Θα
- Εγω
Επομένως θα πρέπει να έχετε μαζί σας 10 φωτογραφίες 10χ15εκ (κανονικές δηλαδή) όπου καλό θα ήταν να γράψετε από πίσω την φράση που αντιστοιχεί σε αυτή.

Υλικά
Για κάθε φωτογραφία σας θέλω να ετοιμάσετε ένα σετ υλικών που θα χρειαστείτε και να το αποθηκεύσετε χωριστά.
Για κάθε φωτογραφία πρέπει να διαλέξετε:
- Ένα χαρτόνι μονόχρωμο σε διαστάση Α4
- Ένα χαρτί με σχέδια (patterned paper) σε διαστάση Α4
- Μία κορδέλα μήκους 10 εκ
- 5 Μικρά διακοσμητικά (ΜΟΝΟ 5) όπως κουμπιά, μικρά λουλούδια, rub-ons, αυτοκόλλητα, ότι σκεφτείτε και έχετε αρκεί να μην είναι πολύ μεγάλα.

Προσοχή! Για κάθε φωτογραφία τα υλικά σας πρέπει να είναι ταιριαστά (σε χρώματα, ύφος κτλ) ΟΜΩΣ δεν χρειάζεται να είναι ταιριαστά τα υλικά της μίας φωτό με τις άλλης (ελπίζω να καταλάβετε έτσι όπως τα λέω!)

Επίσης θέλω να φέρετε μαζί σας και ένα χαρτόνι στο αγαπημένο σας χρώμα, το χρώμα που δεν βαριέστε ποτέ και θα μπορούσατε να κάνετε άπειρες κατασκευές μαζί του σε διάσταση Α4 και μία ακρυλική μπογιά στο ίδιο χρώμα

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ
- 10 Φωτογραφίες που να αντιστοιχούν σε φράσεις που ξεκινάν με τις λέξεις που υπόδειξα
- 10 σετ υλικών, ένα για κάθε φωτο που περιλαμβάνουν
Ένα χαρτόνι μονόχρωμο σε διαστάση Α4, Ένα χαρτί με σχέδια (patterned paper) σε διαστάση Α4, Μία κορδέλα μήκους 10 εκ, 5 Μικρά διακοσμητικά (ΜΟΝΟ 5) όπως κουμπιά, μικρά λουλούδια, rub-ons, αυτοκόλλητα, ότι σκεφτείτε και έχετε αρκεί να μην είναι πολύ μεγάλα.
- Ένα χαρτόνι Α4 στο αγαπημένο σας χρώμα
- Ακρυλική μπογιά στο αγαπημένο σας χρώμα

Θα χρειαστείτε να φέρετε μαζί σας ψαλίδι, κόλλα υγρή και σε στικ, συρραπτικό.

Μην σας τρομάζει η προετοιμασία, είναι μέρος όλης της πλάκας του μαθήματος και είναι και αυτή μέρος του πως σκεφτόμαστε για να κάνουμε ένα άλμπουμ. Είναι λίγο αγχωτική, όμως θα λειτουργήσει άψογα για το μάθημά μας.
Όσοι από εσάς δεν έχουν υλικά scrapbooking και αγχώνονται γι αυτό, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου να τους δώσω ιδέες και λύσεις!!

Το κόστος του τρίωρου μαθήματος είναι 25 ευρώ και περιλαμβάνει το βασικό άλμπουμ με τις διαφάνειες.

Ημερομηνία
Σάββατο 5 Μαρτίου 2011
Ώρα
13:00 - 16:00
Που
Στούντιο Τέχνης Μαριάννα Κοντοέ
Ι. Προδρομου 13 Ίλιον

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου στο scrapgreece@gmail.com
Τηλ. επικοινωνίας 6980783825 καθημερινά 10:00 - 16:00

Glimmer Mist 101 Μάθημα με την Ελίνα Κουτσουραδή

Όσες μείνετε στην Αθήνα το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας θα έχετε την ευκαιρία για ένα σούπερ μάθημα για όλες της τεχνικές του Glimmer Mist!

Έχοντας κάνει 2 φορές σεμινάρια με την εφευρέτρια του Glimmer Mist και ιδρύτρια των Tattered Angels είμαι έτοιμη να σας δείξω τα μυστικά του Glimmer Mist και πάνω από 20 τρόπους για να τα χρησιμοποιήσετε!!!!

Θα φτιάξουμε μαζί ένα ολόκληρο άλμπουμ που η κάθε του σελίδα θα είναι και ένας διαφορετικός τρόπος να χρησιμοποιεισετε τα Glimmer Mist.

Είναι ένα σεμινάριο για όλα τα επίπεδα, ακόμα και για όσες δεν ξέρουν τίποτα για το Glimmer Mist που είναι ένα σπρέι που βγάζει χρώμα και γκλιτερ μαζι.

Δεν θα χρειατεί να φέρετε τίποτα μαζί σας, όλα τα υλικά θα περιλαμβάνονται στο κόστος του μαθήματος καθώς και ένα μπουκαλάκι Glimmer Mist για τον καθένα σας.

Το κόστος του τρίωρου μαθήματος είναι 30 ευρώ και οι θέσεις θα είναι περιορισμένες.
Ημερομηνία
Σάββατο 5 Μαρτίου 2011
Ώρα
09:00 - 12:00
Που
Στούντιο Τέχνης Μαριάννα Κοντοέ
Ι. Προδρομου 13 Ίλιον

Για πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου στο scrapgreece@gmail.com
Τηλ. επικοινωνίας 6980783825 καθημερινά 10:00 - 16:00

Thursday, January 13, 2011

#13 GREEK SCRAPBOOKERS CHALLENGE

Eίσαστε έτοιμοι για το 13ο tutorial και την 13η πρόκληση??
Η 13η πρόκληση (challenge) είναι εδώ για εσάς και έχετε περιθώριο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου να αναρτήσετε τις δημιουργίες σας στην γκαλερί σας στο site μας http://scrapgreece.ning.com/.
Η πρόκληση αφορά ΜΟΝΟ σελίδες (layouts), σε ότι μέγεθος εσείς επιθυμείτε (30χ30, 20χ20, Α4, ή και άλλο). Στο όνομα της φωτογραφίας της δημιουργίας σας που θα αναρτήσετε πρέπει απαραιτήτως να βάλετε πριν την ονομασία του έργου σας τον αριθμό #13 για να ληφθεί υπόψη στον διαγωνισμό.
Τι σας είχα υποσχεθεί? Καινούριες προκλήσεις φερμένες από το εξωτερικό με special Guest Designers!! Γνωστά ονόματα του scrapbooking από το εξωτερικό προσφέρθηκαν να μοιράζονται μαζί σας κάποια μαθήματα για να κάνετε την πρόκληση του μήνα!!
Μαζί μας λοιπόν τον Ιανουάριο είναι η Lisa Saunders
Λίγα λόγια για την Lisa

Γεια σας! Είμαι η Lisa, ευτυχισμένη σύζυγος του Ade με 2 παιδάκια την Hollie 11 χρονών και τον Louis 8. Μένουμε στην Μεγ. Βρετανία. Είμαι παθιασμένη με ότι καταπιάνομαι. Λατρεύω το scrapbooking και να διατηρώ όλες τις αναμνήσεις μου ζωντανές μέσα από αυτό. Είμαι σχεδιάστρια των εξής εταιρειών και blog: Fancy Pants, Cocoa Daisy, The Studio, Sketchy Thursdays, Papermaze, Twisted sketches, ScrapRat. Έχω επίσης το δικό μου κατάστημα για διοργάνωση γάμων το Funky Fairies.
Το μπλογκ μου είναι http://scrappyfairies.blogspot.com

Το μάθημα λοιπόν είναι για την σπεσιαλιτέ της Lisa... τα ακρυλικά χρώματα στις σελίδες μας!
Θα μας δείξει διάφορους τρόπους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ακρυλικές απλές μπογιές για να διακοσμήσουμε μία σελίδα μας (layout).
Ξεκινάμε:
Σύνθεση πρώτη
Παίρνουμε ένα χαρτί που θέλουμε να αποτελέσει το φόντο της σελίδας μας και αρχίζουμε να κάνουμε πινελιές με Gesso (αν δεν έχετε Gesso μπορείτε να το κάνετε απλά με ασπρη ακρυλική μπογιά χωρίς να την αραιώσετε με νερό) από αριστερά προς τα δεξιά γεμίζοντας το κέντρο της σελίδας μας. Είναι σημαντικό οι πινελιές να έχουν την ίδια κατεύθυνση.
Έτσι καταλήγουμε να έχουμε κάτι τέτοιο.... Το αφήνουμε να στεγνώσει καλά πριν προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο.
Τώρα λοιπόν κολλάμε την φωτογραφία στο σημείο που θέλουμε και θα φτιάξουμε ένα πλαίσιο, μά κορνίζα με το πινέλο και ένα διαφορετικό χρώμα ακρυλικής μπογιάς. Γεμίστε το πινέλο σας με ένα παχύ στρώμα μπογιάς (χωρις νερό) και με μεγάλες βουρτσιές σχεδιάστε την κορνίζα γύρω από την φωτογραφία χρωματίζοντας και την φωτογραφία στις ακρες τις και το χαρτί από κάτω. Χρωματίστε λοιπόν όλες τις πλευρές προσέχοντας να κρατάτε ίδια φορά στις πινελιές σας και αφήστε το να στεγνώσει.
Τώρα θα χρωματίσουμε ακτίνες ηλίου που βγαίνουν από την φωτογραφία μας. Παίρνουμε απλή χαρτοταινία και την κολλάμε ακτινωτά αφήνοντας κενά εκεί που θέλουμε να περάσει το χρώμα. Για να χρωματίσετε τα κενά επιλέξτε ένα παχύ πινέλο με λίγη μπογιά και ταμπονάρετε τα κενά που αφήνουν οι χαρτοταινίες για να δώσετε χρώμα. Εδώ η Lisa δείχνει πόσο λίγη μπογιά παίρνει χρησιμοποιώντας μάλιστα το καπάκι του ακρυλικού χρώματος.
Έτσι λοιπόν ταμπονάρουμε στα κενά των ακτίδων σαν να κάνουμε την τεχνική του stippling
Μαλακά αφαιρέστε τις χαρτοταινίες και θα έχετε κάτι σαν αυτό...
Και φυσικά για να ταιριάξουμε την σύνθεσή μας αν δεν έχετε αλφάβητο στα χρώματα που θέλετε γιατί να μην τα βάψετε κι αυτά?? Αν δεν έχετε έτοιμες αλφαβήτους μπορείτε να κόψετε από χαρτόνι και να τα βάψετε με ακρυλικά χρώματα για να ταιριάζουν με ότι θέλετε!
Τελειώνετε την σύνθεση όπως επιθυμείτε και για μία ακόμα πινελιά χρώματος αραιώστε αρκετά λίγο από το αγαπημένο σας χρώμα και με το πινέλο ρίξτε πιτσιλιές χρώματος όπου έμεινε λευκή βάση. Στην σύνθεση της Lisa μπορείτε να δείτε τις κηλίδες χρώματος γύρω από τον βασικό τίτλο της! Σύνθεση δεύτερη
Αυτή η σύνθεση είναι πιο ελεύθερη ιδανική για να παίξετε και να χαλαρώσετε!
Ρίχνουμε Gesso (ή αν δεν έχετε λευκή ακρυλική μπογιά) κατευθείαν από το μπουκάλι-σωληνάριο πάνω στο χαρτί που θα χρησιμοποιήσουμε για βάση. Με ένα απλό ρολό (αν δεν έχετε βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει για να βρείτε κάτι άλλο αντίστοιχης λειτουργείας) απλώνουμε την μπογιά στο κέντρο του χαρτιού, τυχαία.
Δουλέψτε το ρολό με διαφορετικές κατευθύνσεις για πετύχετε μία μοναδική υφή και μην αγχωθείτε να καλύψετε όλη την βάση, θα είναι όμορφο να αφήνετε και κενά.
Αφού στεγνώσει κρατήστε πάνω από την λευκή επιφάνεια ένα πλέγμα (οτιδήποτε έχει μορφή πλέγματος, ακόμα και ένα διαφορετικού τύπου στένσιλ) και ταμπονάρετε με ένα διαφορετικό χρώμα για να αποτυπωθεί το σχέδιο.
Χρησιμοποιείστε μία σφραγίδα ή φτιάξτε την δική σας (θυμάστε μικροί που κόβατε σχηματάκια από πατατούλες?) και συμπληρώστε με σχέδια γύρω γύρω.
Για περισσότερη υφή προσθέτουμε ένα τσαλακωμένο γκοφρέ χαρτί, ή tissue paper (αυτό το λεπτό χαρτί που τυλίγουν τα δώρα στα μαγαζιά) το κολλάμε σε τυχαία θέση και περνάμε από πάνω με χρώμα. Το καλό με τα ακρυλικά χρώματα είναι ότι όσο ακόμα είναι υγρά μπορούμε να ρίξουμε πάνω γκλίτερ ή μικρο-χαντρούλες και να κολλήσουν μέχρι να στεγνώσει.
Τέλος μπορείτε να προσθέσετε και άλλες λεπτομέρειες από χαρτόνι που αφού τις χρωματίσετε και αυτές θα ταιριάζουν στην σύνθεσή σας!
Προσθέστε ότι διακοσμητικά θέλετε, την φωτογραφία σας και έναν τίτλο και είστε έτοιμες!

Τι έχετε λοιπόν να ετοιμάσετε εσείς?? Μία σύνθεση (layout) χρησιμοποιώντας τα ακρυλικά χρώματα όπως εσείς επιθυμείτε και θέλω να δω δημιουργικότητα και παιχνίδι!!

Θυμηθείτε έχετε μέχρι τις 31 για να αναρτήσετε τις δημιουργίες σας στο http://www.scrapgreece.ning.com/ για την πιθανότητα να κερδίσετε ένα από τα δύο μηνιαία δωράκια!!

Και τι δωράκια έχει αυτήν τη φορά?? Επειδή έχετε μόλις 15 μέρες για να ετοιμάσετε την πρόκληση το δώρο για την κάθε νικήτρια είναι ένα κιτ από την Christine Drumheller για να κανετε ένα ολόκληρο άλμπουμ!

Wednesday, January 12, 2011

Μάθημα με την Ελίνα Κουτσουραδή


Τι λέτε για ένα μαθηματάκι μαζί μου??

Θα κάνω ένα σεμινάριο βασισμένο στο σεμινάριο της Jenni Bowlin που έκανε στο event της Μυκόνου, και απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα!!
Θα φτιάξουμε ένα διακοσμητικό καμβά για το σπίτι με απλές τεχνικές scrapbooking και καλή διάθεση!!

Θα περάσουμε δύο-τρεις ωρίτσες ευχάριστα και θα δούμε και μία παρουσίαση του powerprint δωρεάν από την Μαριάννα Κοντοέ για το καλύτερο image transfer που εχετε δει ποτέ!

Το κόστος είναι 25 ευρώ κατά άτομο, τα υλικά περιλαμβάνονται μέσα και υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας μόνο κάποιο "βασικό" εξοπλισμό που είναι ψαλίδι, κοπίδι, κόλλα στικ και υγρή, πινέλα, trimmer (κόφτης) και από εκεί και πέρα αν θέλετε να έχετε κάποια δικά σας πράγματα είναι καθαρά προεραιτικό, άλλωστε θα υπάρχουν και αρκετά να μοιραστούμε!

Που:
Στούντιο Τέχνης Μαριάννα Κοντοέ
Προδρόμου 13 Ίλιον

Πότε
Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011
Ώρα : 18:00 - 21:00

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο θέσεων επικοινωνείστε μαζί μου
Ελίνα
email: scrapgreece@gmail.com
Τηλ. επικοινωνίας 6980783825 καθημερινά 10:00 - 16:00

Σεμινάρια με την Nathalie Kalbach στην Αθήνα

Πληροφορίες Πότε: Σάββατο 9 Απριλίου 2011 Που: Πολυχώρος “8 Δυτικά” Λεωφ. Αθηνών 387 12243 Αιγάλεω, Αθήνα http://www.8dytika.gr/ Διοργανωτές: Cherrynest TvCrafts Θέμα: Μικτές τεχνικές Επίπεδο: Για όλα τα επίπεδα γνώσεων, από αρχάριο ως και προχωρημένο Καθηγήτρια: Nathalie Kalbach Καλλιτέχνης και καθηγήτρια μικτών τεχνικών παγκοσμίου φήμης με έδρα της την Γερμανία. Γράφει σε μόνιμη στήλη στο Αμερικάνικο περιοδικό Somerset Memories, και στο Γερμανικό ScrapArtZine. Ανήκει στις δημιουργικές ομάδες των εταιρειών Tattered Angels, Punky Sprouts, Scrapbook Adhesives κα. Ταξιδεύει όλο τον χρόνο για σεμινάρια παγκοσμίως. Μπορείτε να δείτε δουλειά της στην ιστοσελίδα της http://www.scrapbook-trends.com/ Πρόγραμμα: 09:00 – 12:00 Σεμινάριο Α 12:00 – 12:45 Δωρεάν Παρουσίαση Powerprint 13:00 – 16:30 Σεμινάριο Β Κατά την διάρκεια του διαλείμματος των σεμιναρίων σας ενημερώνουμε ότι ο πολυχώρος 8 Δυτικά διαθέτει σε ειδικό χώρο την δυνατότητα αγορά καφε, σνακ και φαγητού. Περιγραφή Σεμιναρίων Σεμινάριο Α Free Your Creativity (ελευθερώστε την δημιουργικότητά σας) διάρκεια 3,5 ώρες Η Nathalie Kalbach θα σας δείξει πως να δημιουργήσετε έναν μοναδικό καμβά για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Θα χρησιμοποιήσετε προιόντα της εταιρείας Tattered Angels όπως το Glimmer Mist, Glimmer Chalkboard, Glimmer Glam, Glimmer Glaze και πολλά άλλα.Θα μάθετε να δημιουργείτε πολυδιάστατα έργα, να δημιουργείτε διαφορετικές υφές με την χρήση του γκέσο (gesso) και άλλα διασκεδαστικά υλικά, και θα προσθέσετε vintage διακοσμητικά για μια ξεχωριστή πινελιά. Όλες οι τεχνικές που θα μάθετε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή μελλοντικών έργων τέχνης ακόμα και scrapbooking δημιουργίες. Είναι ένα σεμινάριο για όλους όσους θέλουν να δημιουργούν ξεπερνώντας τα συνηθισμένα και θέλουν να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα διασκεδάζοντας! Ελάτε να ελευθερώσετε την δημιουργικότητά σας με την Nathalie. Σεμινάριο Β Μίνι άλμπουμ Διάρκεια 3,5 ώρες Φτιάξτε μαζί με την Nathalie Kalbach ένα άλμπουμ από την αρχή ως το τέλος. Χρησιμοποιώντας μικτές τεχνικές και μια μεγάλη ποικιλία υλικών και χαρτιών μαζί με χρώματα, σπρέι και διακοσμητικές λεπτομέρειες για να κολλήσετε μετά πολύτιμες φωτογραφίες σας ή να το χρησιμοποιήσετε ως σημειωματάριο σκέψεων και συναισθημάτων. Γεμάτο διαφορετικές υφές και παιχνιδίσματα αυτό το αλμπουμ θα αποτελέσει έργο τέχνης για το σπίτι σας. Θα μάθετε πως να δέσετε το άλπουμ και πως να διακοσμήσετε μοναδικά την κάθε του σελίδα με διαφορετικές τεχνικές και κολπάκια. Όλες οι τεχνικές που θα χρησιμοποιηθούν μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν από εσάς για την δημιουργία αμέτρητων άλμπουμ καθώς και έργων τέχνης. Είναι ένα σεμινάριο για όλα τα επίπεδα και για όσους θέλουν να διασκεδάσουν φτιάχνοντας κάτι μοναδικά διαφορετικό μαθαίνοντας τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού. Παρουσίαση Powerprint Διάρκεια 45 λεπτά Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μία δωρεάν παρούσια του υλικού Powerprint με την αποκλειστηκή αντιπρόσωπο του προιόντος στην Ελλάδα. Τί είναι το Powerprint? Ένα μοναδικό υλικό μεταφοράς εικόνων σε διάφορες επιφάνειες (image transfer). Το Powerprint έχει την δυνατότητα άψογης μεταφοράς εικόνων σε επιφάνειες όπως χαρτόνι, ύφασμα, καμβά, ξύλο, κεραμικό, μέταλλο και επιφάνειες επεξεργασμένες με Powertex. Δείτε λοιπόν πως λειτουργεί το Powerprint ζωντανά, και μάθετε για τις δυνατότητες που έχει για να το προσαρμόσετε στις δικές σας τεχνικές και δημιουργία εικαστικών έργων. Υλικά Τα υλικά που θα χρειαστείτε περιλαμβάνονται στην τιμή των σεμιναρίων, πέραν κάποιων βασικών εργαλείων (ψαλίδια, κόλλες, κτλ) που καλείστε να φέρετε μαζί σας. Συγκεκριμένη λίστα αυτών των υλικών θα σας δοθεί στις αρχές Μαρτίου. Κόστος Σεμιναρίων - Σεμινάριο Α (Free your creativity) 60 ευρώ - Σεμινάριο Β (Μίνι άλμπουμ) 60 ευρώ - Παρουσίαση Powerprint Δωρεάν Προθεσμία Κρατήσεων Κρατήσεις θέσεων θα γίνονται δεκτές ως και τις 15 Μαρτίου 2011. Τρόποι Πληρωμής Απαραίτητη προυπόθεση για την συμμετοχή σας και επιβεβαίωσή της είναι η προπληρωμή των σεμιναρίων με ονομαστική κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό: Αlpha Bank 143.002101.122255 όνομα δικαιούχου Κουτσουραδή Ευαγγελία Και αποστολή του καταθετηρίου και της αίτησης συμμετοχής με φαξ στο 2108954937 ή με email στο info@cherrynest.com Ακυρώσεις Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές με επιστροφή χρημάτων μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2011. Πέραν αυτης της ημερομηνίας δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων. Επικοινωνία Email: info@cherrynest.com Τηλ. 6980783825 καθημερινά 10:00 - 16:00 Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς υλικών χειροτεχνίας των εταιρειών Cherrynest, Powertex, Σφραγιδομανίας, Χρυσαλίδα και Enjoy scrapping


Λίστα Υλικών για τα σεμινάρια της Nathalie Kalbach


Free your creativity Καμβάς


- Heat gun


- Μαύρο μελάνι (archival)


- Gel Medium ή Glossy accents


- Κόλλα σε ταινία και στικ


- Πινέλο βεντάλια


- Ψαλίδι


- Μαύρο μαρκαδοράκι


- Άσπρο μαρκαδοράκι


- Ποδιά (για να μην λερωθείτε)


- Τσιμπιδάκι


- Ακρυλικό μπλοκ για σφραγίδες



Good Morning World Αλμπουμ


- Μαύρο μελάνι


- Ακρυλικό μπλοκ για σφραγίδες


- Πινέλο βεντάλια


- Γκιλοτίνα (trimmer) για κοπή χαρτιών


- Χαρτοκόπτης (ξυραφακι)


- Ψαλίδι


- Κόλλα στικ ή ταινία


- Heat gun


- Ποδιά (για να μην λερωθείτε)


- Ρολό ντεκουπάζ


- Επιφάνεια εργασίας



Θα ήθελα να σας πω για όσους δεν έχουν όλα τα υλικά ειδικά κάποια ειδικα του scrapbooking, να μην αγχωθούν καθότι σίγουρα θα υπάρχουν αρκετά να μοιραστούμε όλοι στα τραπέζια! Για τυχόν διευκρινίσεις είμαι στην διάθεσή σας στο info@cherrynest.com και στο 6980783825 (10:00-16:00) Θα περάσουμε ένα υπέροχο και δημιουργικό Σάββατο!!