Saturday, June 9, 2012

Η πρώτη πρόκληση του Online Crop


Καλημέρα!!!
Φτιάξατε το καφεδάκι σας;;; Μαζέψατε τα σύνεργα της δημιουργίας, 
Έτοιμα τα ψαλίδια, οι κόλλες και τα χαρτιά;;;;
Πάμε λοιπόν...
 
Η πρώτη μας πρόκληση για σήμερα είναι διπλή...
Σχεδίασα το παρακάτω σκαρίφημα (sketch), στο οποίο θα βασιστείτε για να δημιουργήσετε τη σελίδα σας. Είναι ουσιαστικά ο μπούσουλας σας για το που θα τοποθετήσετε τα πράγματα στη σελίδα/σύνθεσή σας!
Είναι απλό και μπορείτε να το αναποδογυρίσετε και να παίξετε μαζί του ;-) να κάνετε κάτι φορτωμένο, αλλά και κάτι πιο απλό!
Η χρήση του sketch θα σας χαρίσει 15 βαθμούς. 
Αν τώρα συνδυάσετε το sketch με την πρόκληση του Get Creative και χρησιμοποιήσετε τον ήλιο, θα κερδίσετε άλλους 10 βαθμούς!
Αν ήδη έχετε συμμετάσχει στην πρόκληση του Get Creative κερδίζετε τους 10 βαθμούς έτσι κι αλλιώς!
Αν είστε στη σχεδιαστική ομάδα του Get Creative και έχετε δημιουργήσει ήδη κάτι με αυτό το θέμα πάλι κερδίζετε τους 10 βαθμούς! Αν χρησιμοποιήσετε τον ήλιο, μην ξεχάσετε να ανεβάσετε την σύνθεσή σας και στο Blog του Get Creative!!!
Ανεβάστε οπωσδήποτε τη σύνθεσή σας στην Gallery του Scrapbookers in Greece με το όνομα Κατερίνα1, μέχρι την Δευτέρα 11/6 στις 11 το πρωι! 
Έγω χρησιμοποιώντας το πακέτο χαρτιών Vintage Marketplace από το Enjoy Scrapping έφτιαξα αυτή τη σύνθεση για να δείτε πως ερμήνευσα το sketch...
 
  Ανυπομονώ να δω τι θα φτιάξετε εσείς!!! Και μην ξεχνάτε πως η καλύτερη σύνθεση θα κερδίσει αυτό το μικρό δωράκι από εμένα!!!

Τι λέτε λοιπόν θα παίξετε μαζί μας;;;
 

No comments:

Post a Comment