Sunday, September 1, 2013

Φθινόπωρο;;;

Καλημέρα και Καλό μήνα!
Μας ήρθε και ο Σεπτέμβρης!!! Η ανάρτηση αυτή γίνεται από την όμορφη Αίγινα, όπου βρίσκομαι... οι διακοπές για τους περισσότερους τελειώνουν, αλλά για μένα μόλις αρχίζουν! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού λοιπόν ;-)

Σήμερα θα σας παρουσιάσω δυο πολύ αγαπημένες μου φίλες, που μας ήρθαν στην σχεδιαστική ομάδα και τις γνωρίζετε όλοι! Είναι η Αλεξάνδρα Πολύζου και η Λένα Μακρή και ξέρω πως θα τις καλωσορίσετε όπως τους αξίζει ♥

Ξέρω επίσης πως ανυπομονείτε για την πρόκλησή μας και θέλετε να ακούσετε το θέμα...
Δεν θα μακρυγορήσω άλλο...φτάνει! Το θέμα του Σεπτέμβρη είναι......οτι να 'ναι, δηλ. "Anything goes" με την μόνη προϋπόθεση να δούμε γραμμένο journaling...! 

Δείτε τι έφτιαξαν τα κορίτσια ♥











Κατερίνα 

Μυρτώ
http://www.youtube.com/watch?v=AaNUA9IA2QU

Αυτό το μήνα η αγαπημένη μας Νεκταρία δεν πρόλαβε να μας φτιάξει κάτι... Θέλω όλες να τις στείλετε μπόλικη αγάπη και θετική ενέργεια, γιατί ένα αγαπημένο της πρόσωπο αντιμετωπίζει θέμα υγείας... Ξέρω ότι θα το κάνετε και όλα θα πάνε καλά :-)

Περιμένουμε με αγωνία τις συνθέσεις σας, τις δημιουργίες σας, την έμπνευσή σας!!! Και φυσικά κι εσάς, όπως πάντα, σας περιμένει δωράκι έκπληξη!
Καλά να περνάτε!

4 comments:

  1. Καλωσηλθατε κορίτσια! Νεκταρια είστε στις σκέψεις μας, εύχομαι να πανε όλα καλα!

    ReplyDelete
  2. Καταπληκτικές ολες οι δημιουργιες κοριτσια!! Καλώς ηρθατε Λενα και Αλεξανδρα! και βεβαια ολα να πανε καλα για την Νεκταρια μας..

    ReplyDelete
  3. Μπράβο, μπράβο κορίτσια!!!! Φοβερές συνθέσεις, και καλώς ορίσατε Λενα & Αλεξάνδρα!!! Μου αρέσει πολύ το θεμα!!! ΛΟΛ Τυχαίο??? <3 <3 Οπως και δήποτε θα παίξω μαζί σας!!! <3

    ReplyDelete
  4. Καλό μήνα!!!
    Πρώτα απ' όλα να ευχηθώ να πάνε όλα καλά για την Νεκταρία και να την έχουμε σύντομα κοντά μας!!!
    Κατερινιώ μας έλειψες,χαίρομαι όμως που περνάς καλά!!!
    Ωραία πρόκληση,αλλά και οι δουλειές των κοριτσιών!!!
    Καλό φθινόπωρο!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ReplyDelete